Automate your Marketing
with Womplify




 
Marhamah's FotoPage

By: Marhamah Mohd Yusof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 20-Jul-2007 04:19 Email | Share | | Bookmark
LAMANYERRRRRRRRR!!!

My 2nd son...Cuki...
Shinchan in the making
Cuki, 5 days after born
View all 6 photos...
wow...baru aku realised yang aku dah lama giler tak update fotopages ni...oklah....after this aku akan rajin update fotopages ni...(if there is new picture to addlah)...



Friday, 17-Feb-2006 01:19 Email | Share | | Bookmark
Selamat Tahun Baru Maal Hijrah

Abang tunjuk skill main pool.
Me : Abah ni macam dah biasa jek main pool.
Gaya ada tapi bola tak masuk pun. :P
View all 14 photos...
Pada semua aku nak wish Selamat Tahun Baru Maal Hijrah...

Aku amik kesempatan atas cuti yang panjang untuk cuti-cuti Malaysia ngan family aku. We all pergi ke PD on the 29 of Feb. Stay kat Rumah Peranginan TNB for 2 nites. Ramai jugak yang cuti time tu sampai jalan ke Teluk Kemang jammed.

Lepas balik dr PD singgah Melaka pulak. Then terus balik ke JB and stay sampai the next weeknyer.

Orait, next entry (perhaps next week) will be on TM Le Tour. BYE.


Tuesday, 20-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Hari Raya, Business Strategy TM Wholesale 2005

Hjh Hartini, K. Asiah, K. Aini & K. Midah buat persiapan majlis.
K. Aini : Hai, dah terliur nak mkn laksa penang Hjh ni.
K. Midah : Yummy.
View all 11 photos...
Majlis ni dah lama dah cuma tak sempat nak upload. Gambo pun sket. Enjoy kay!

p/s Picture ehsan kak Linda.


Monday, 12-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Raya 2005 !

Potong kuku dulu. Kang x dpt duit raya.
Me : Pakai kasut dulu Hakimi.
Kimmy : Pergi umah Mak Tok Y naik kete ker jln kaki bu?
View all 18 photos...
Tahun ni kami sekeluarga beraya di Johor Bahru. Maklumlah, tahun lepas kami dah beraya di Kemaman. Tapi tahun ni sungguh bermakna kerana Kimmy dah berumur setahun dan dah pandai jalan. So, lagi senang nak jaga (erk...have to think twice).

Sebelum balik ke Johor, kami balik ke Kemaman dahulu untuk menghantar kuih raya yang Kak Long tempah untuk mak. Kak Long beraya di Hulu Langat kerana masih dalam pantang (nanti aku upload gambar cousin Kimmy yang baru - Ishaq).

Seronok beraya di kampung sendiri. Tiada perkataan yang tepat melainkan gambar kenangan hari raya. Enjoy your stay!

p/s Gambar tak banyak coz photographer retired (read : malas) sebab jealous gambar dia takde...sorry bang...


Tuesday, 7-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Photos of Kimi's

Kimmy : Ibu, jom main sama-sama nak...
Kimmy loves his Big Bird.
Kimmy has shows great interest in reading.
View all 5 photos...
Actually this is not his new photos but i really love them and like to share all the pics with all my friends.

Enjoy.



[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net